Ingeborg Heldal blir bloggredaktør

Tilbake i Aller media.

NYE KOLLEGAER: Allers konsernredaktør Ellen Arnstad og den ferske bloggredaktøren Ingeborg Heldal skal jobbe tett sammen. Foto: Curt Hjertstedt
NYE KOLLEGAER: Allers konsernredaktør Ellen Arnstad og den ferske bloggredaktøren Ingeborg Heldal skal jobbe tett sammen. Foto: Curt Hjertstedt Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Etter to år som redaktør for Nettavisens Side2.no, trer Ingeborg Heldal inn i rollen som den nyopprettede bloggredaktøren i Aller Media.

Heldal har tidligere arbeidet som programleder i NRK og som journalist i Aller-eide KK. Hun har også vært sjefredaktør for Cosmopolitan og programleder for FEM.

Nå venter nok en utfordring for den kjente redaktøren. Til Dagbladet forteller Heldal at hun gleder seg til å tre inn i stillingen - allerede førstkommende mandag.

- Videreføre satsinga En av oppgavene til den nye redaktøren blir å styrke bloggsatsinga til Aller.

- Det blir spennende å få videreføre satsingen på bloggere. Vi skal bygge videre på dem som allerede er i stallen og ha fokus på å hente inn nye. Vi skal prøve å gjøre dem aktuelle på alle av Aller sine flater, forklarer hun.

Heldal sier at hun ikke helt har sett for seg hvordan de skal gå løs på oppgaven ennå, og at de konkrete forslagene skal drodles fram fra førstkommende mandag klokka ni.

- Stor bredde Hun forteller at målet nå blir å satse bredt på bloggsfæren, med en mangfoldig bukett.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer