Ingeborg Sørensen med nytt veldedighetsball

BERGEN (NTB): Sosietets-dame Ingeborg Sørensens Valentine-ball på Grand Hotel i Oslo skapte stor forargelse etter et TV-program i fjor. Nå vil Sørensen flytte hele ballet til Bergen.

Bergens rikeste kommer til å få spesialinvitasjon når Ingeborg Sørensen og initiativtaker Øystein Rambøl skal arrangere veldedighetsballet på byens SAS-hotell. Etter planen skal ballet gå av stabelen på sankthansaften i år 2000, og inngangsbilletten vil koste flere tusen kroner, skriver Bergensavisen.

- God idé

- Ingeborgs idé om å arrangere slike ball for å samle inn penger til veldedige formål synes jeg er så god at jeg ville prøve den i Bergen. Ingeborg tente umiddelbart på ideen, og kommer til å være sentral i planleggingen av arrangementet dersom det blir realisert, sier Rambøl.

Ingeborg Sørensen fikk hard medfart etter fjorårets Valentine-ball på Grand Hotel i Oslo. Mange rikfolk og kjendiser var blant deltakerne på festen, som ble arrangert for å samle inn penger til eldre i Oslo. En dokumentar om arrangementet, som ble vist i Brennpunkt på NRK1, vakte stor oppsikt. Mange av ballets beskyttere trakk seg i kjølvannet av dokumentarprogrammet, flere av dem fordi de mente at navnet deres var blitt misbrukt.

Ingeborg Sørensen er for tiden i USA, men kommer til Bergen like etter påske for å være med på å planlegge veldedighetsballet.