ÅPNER OPP OM SIN ÅNDETRO: Christian Borch sier han ikke kan avvise at det finnes ånder, nå er han med i det nye TV Norge-programmet «En natt på slottet» fra et hjemsøkt hus.  Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
ÅPNER OPP OM SIN ÅNDETRO: Christian Borch sier han ikke kan avvise at det finnes ånder, nå er han med i det nye TV Norge-programmet «En natt på slottet» fra et hjemsøkt hus.  Foto: Bjørn Langsem / DagbladetVis mer

- Ingen av mine nærmeste har reagert på at jeg var med på programmet

Christian Borch om den kontroversielle TV Norge-programmet, den 19 år yngre, nye kjæresten, og det nye bokprosjektet.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

(Dagbladet): - Det er ikke sikkert det er noe mystisk, men vi mystifiserer slikt fordi det ikke passer inn i naturvitenskapens lover og regler. Det blir for meg dumt og upresist, sier Christian Borch bestemt.

Vi er vant til at han, med myndig røst, guider oss gjennom Dagsrevyen eller Urix på NRK. Mange husker han også som profilert utenriksreporter i en årrekke for samme kanal.

Etter at NRK-journalisten pensjonerte seg i 2014 er hans analyser å se i stadig flere kanaler. Han har gitt ut flere bøker, holder daglig foredrag, og bidrar i utenrikspodkasten «DU VERDEN» sammen med journalistkollegene Stig Arild Pettersen og Ingerid Salvesen.

Christian Borch  Født 2. juni 1944 i Bergen.Norsk journalist og forfatter, arbeidet som nyhetsanker i NRKs Dagsrevyen fra 2000 til 2010 og nyhetsanker i Urix fra 2010 til 2014.Har skrevet en rekke bøker og fagartikler.Er aktuell etter deltagelse i TVNorge-programmet «En natt på slottet».

I forrige uke var han imidlertid i en litt overraskende setting. Borch var deltager i TVNorges nye konsept, «En natt på slottet», kalt en slags sammenblanding av «Åndenes makt» og «4-stjerners middag» av Dagbladets anmelder. Der møtes fire kjendiser i en angivelig hjemsøkt villa for å kjenne på åndelige energier.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Alle abonnement fornyes automatisk når perioden utløper, men det er ingen bindingstid.
  • Fornyelse skjer til ordinære priser.
  • Du kan si det opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn