DEBATT

Debatt: Stalking

Ingen er helt anonyme

Interflora forholder seg til Personvernloven.

FØLGER PERSONLOVEN: Alle kunder som benytter blomsterformidlingstjenesten samtykker i at man må registrere navn, e-post og telefonnummer for at en ordre skal bli effektuert, skriver artikkelforfatteren. Foto: NTB Scanpix
FØLGER PERSONLOVEN: Alle kunder som benytter blomsterformidlingstjenesten samtykker i at man må registrere navn, e-post og telefonnummer for at en ordre skal bli effektuert, skriver artikkelforfatteren. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Eksterne kommentarer: Dette er en debattartikkel. Analyse og standpunkt er skribentens egen.
Publisert

Vibeke Ottesen skriver i Dagbladet tirsdag at «Interflora har en utdatert idé om hva romantikk er», etter at hun har fått blomster fra en anomym på døra.

Alle kunder som benytter blomsterformidlingstjenesten samtykker i at man må registrere navn, e-post og telefonnummer for at en ordre skal bli effektuert. Interflora forholder seg til Personvernloven som gir tillatelse til å utlevere slik informasjon etter samtykke fra avsender eller begjæring fra Politimyndighetene.

I tilfeller hvor mottaker åpenbart føler seg krenket, eller av andre årsaker begjærer avsenderinformasjon utlevert, kontakter vi avsender med forespørsel om å innhente et samtykke til å utlevere informasjonen og oppklare forholdet. I dette tilfellet ble det opprettet kontakt mellom avsender og mottaker, og saken ble oppklart.

Interfloras misjon er å formidle de positive tradisjonene og opplevelsene som er forbundet med å gi hverandre blomster for å uttrykke følelser. Det er heldigvis svært sjelden at vi hører om at det misbrukes, og vi er innstilt på å arbeide for at blomster skal forbli et positivt bidrag i folks liv.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer