Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Meninger

Mer
Min side Logg ut

Debatt: Stalking

Ingen er helt anonyme

Interflora forholder seg til Personvernloven.

FØLGER PERSONLOVEN: Alle kunder som benytter blomsterformidlingstjenesten samtykker i at man må registrere navn, e-post og telefonnummer for at en ordre skal bli effektuert, skriver artikkelforfatteren. Foto: NTB Scanpix
FØLGER PERSONLOVEN: Alle kunder som benytter blomsterformidlingstjenesten samtykker i at man må registrere navn, e-post og telefonnummer for at en ordre skal bli effektuert, skriver artikkelforfatteren. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Meninger

Vibeke Ottesen skriver i Dagbladet tirsdag at «Interflora har en utdatert idé om hva romantikk er», etter at hun har fått blomster fra en anomym på døra.

Alle kunder som benytter blomsterformidlingstjenesten samtykker i at man må registrere navn, e-post og telefonnummer for at en ordre skal bli effektuert. Interflora forholder seg til Personvernloven som gir tillatelse til å utlevere slik informasjon etter samtykke fra avsender eller begjæring fra Politimyndighetene.

Kjetil Hans Løken
Kjetil Hans Løken Vis mer

I tilfeller hvor mottaker åpenbart føler seg krenket, eller av andre årsaker begjærer avsenderinformasjon utlevert, kontakter vi avsender med forespørsel om å innhente et samtykke til å utlevere informasjonen og oppklare forholdet. I dette tilfellet ble det opprettet kontakt mellom avsender og mottaker, og saken ble oppklart.

Interfloras misjon er å formidle de positive tradisjonene og opplevelsene som er forbundet med å gi hverandre blomster for å uttrykke følelser. Det er heldigvis svært sjelden at vi hører om at det misbrukes, og vi er innstilt på å arbeide for at blomster skal forbli et positivt bidrag i folks liv.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media