Ingen gifteplaner

Cameron Diaz har ingen planer om å bli Justin Timberlakes kone - eller mor til hans barn.

Det er i en tid gått rykter om at Cameron Diaz (31) og Justin Timerlake (21) planlegger bryllup på Valentinesday 14. februar. Spesielt fikk ringryktene vinger å fly på etter turtelduenes skiferie i Vail, Colorado for få dager siden - da paret (hold deg fast!) kysset åpenlyst i skiheisen, og slett ikke skjulte sin kjærlighet for omverdenen. Da Timberlake i tillegg kom med følgende kryptiske kommentar -

«Cameron og jeg er kommet til et veldig spesielt punkt i forholdet vårt»

- ja, da var det bare å legge sammen én og én og få et ekte par.

Ifølge andre sladrete tunger, var det av denne grunn Timberlakes eks-kjæreste, Britney Spears, plutselig følte for å bli barndomsvennen Jason Allen Alexanders kone den fuktige natta i Las Vegas forrige helg. Hun ville komme Timberlake i forkjøpet. Men nå viser det seg at det ikke var noen grunn til å stresse. For ifølge USA Today, har Diaz og Timberlake ingen slike planer:

- Sannheten er at hvis jeg ville ville være gift og ha barn akkurat nå, så ville jeg gifte meg å få barn akkurat nå, sier Diaz.

Som ikke skjønner hvorfor hun nødvendigvis må gifte seg med sin nåværende kjæreste.

Her kan du gå gå Diaz og Timberlakes dyne nærmere i sømmene. Artikkelen handler om den famøse skiferien, og gir deg «nyttig informasjon» om hva slags øl Diaz drakk, hvor mye hun spiser, og hvordan huden hennes kan se ut.

HAAAA! Se! Kjæresteparet holder hverandre i hendene! Kan jo bli gravid av slikt.