TIL TOPPS: Deltakerne i «Ingen grenser» besteg både Snøhetta og tv-toppen under helgens sesongfinale. Foto: Anders Grønneberg
TIL TOPPS: Deltakerne i «Ingen grenser» besteg både Snøhetta og tv-toppen under helgens sesongfinale. Foto: Anders GrønnebergVis mer

«Ingen grenser»-finale ga seerrekord

Knuste alle tv-konkurrentene.

(Dagbladet): I vinter har vi sett dem kjempe seg mot toppen av Snøhetta. I gårsdagens finale av «Ingen grenser», besteg de elleve deltakerne både fjellet og tv-tronen.

Serien har siden starten hatt et jevnt tilsig av seere, men i gårkveld var det rekordhøye 1,4 millioner, som fikk med seg den siste episoden.

Knuser konkurrentene Det gir serien en seerandel på utrolige 67,2 prosent, ifølge NRK. Til sammenligning var der 1,26 millioner tv-seere som fikk med seg fredagens «Nytt på nytt», mens den siste delfinalen i «Melodi Grand Prix» samlet 870.000 seere i hoveddelen og 963.000 seere under  resultatsendingen senere på kvelden.

Les intervju med Liv Tone Lind fra «Ingen grenser».

Ifølge NRK var det også i overkant av 1 millioner seere som benket seg foran fredagens «Skavlan».

Gode tall for TV2 Også TV2 er fornøyd med sine helgetall, til tross for at de ikke er i nærheten av å kunne matche «Ingen grenser-»finalen. Årets «Gullfisken» ble tidenes mest sette med 825 000 seere, mens andre del av nysatsingen «The Voice» på det meste samlet 667 000 seere.

Les intervju med Kari Sangro Olestad.

«Hver gang vi møtes» må se seg slått av NRKs Melodi Grand Prix, men hadde likevel 739 000 seere.
 
- Vi er veldig glade for at nysatsingene våre leverer bra, samtidig som at klassikeren «Senkveld» har en kjempepremiere. Når i tillegg «Gullfisken» fikk til slike tall så smiler vi godt på jobben i dag, sier Pil Gundelach Brandstrup, programdirektør i TV2 i en pressemelding.