DEBATT

Tuftebarten:

Ingen i klubben aner hvem du er. Det finnes ikke en kjeft i byen Liverpool som bryr seg om deg

Kjære, norske Liverpool-supporter.

INGENTING: For business-modellen til LFC er du gull verdt. Men for klubben betyr du ingenting, skriver Tuftebarten. Foto: NTB Scanpix
INGENTING: For business-modellen til LFC er du gull verdt. Men for klubben betyr du ingenting, skriver Tuftebarten. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Eksterne kommentarer: Dette er en debattartikkel. Analyse og standpunkt er skribentens egen.
Publisert

Nå er du glad. Glad for at dere endelig er tilbake der dere hører hjemme. I mesterligafinalen. Som en underdog har dere seilt gjennom mesterskapet med kjappe pasninger, glitrende kontringsspill og en fotballglede som ingen kan matche. Nå skal dere møte selveste Real Madrid i Kiev.

Alle bidro. Salah, Firmino og Mané stod for målene. Milner for de perfekt timede pasningene. I forsvar var det ikke alltid like solid, men bra nok allikevel. Så lenge man scorer flere enn man slipper inn. Vi må heller ikke glemme Klopp. Den fantastiske, bebrillede tyskeren med like mengder fotballklokskap og barnslig entusiasme.

Og så deg da. For du er også en del av dette Liverpool-laget. Hver eneste norske Liverpool-supporter har gjort sitt for å sikre finaleplassen. Du har betalt TV2-abonnementet. Du har kjøpt årets bortetrøye også. Og en vintage 1986-drakt med Crown Paints-logo. Og en barnetrøye med shorts i størrelse 4 år til nevøen din. Også har du overtalt to kollegaer til å bli Liverpool-supportere, sånn at også de har bidratt til klubbkassa. Gutteturen til hjemmekampen mot Watford på Anfield var ikke gratis. Ingen skal si at du ikke har bidratt til klubbkassa. Og du kalte dattera di for Ynwa. Det kostet. Men du gjorde det.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer