DEBATT

Debatt: Bilfritt i Oslo

Ingen kan verne seg mot nett-troll

Ja til bilen i Oslo mener en folkelig debatt rundt utekontorer, rasering av parkeringsplasser, 53 nye bomringer, svindyre sykkelhoteller og Raymobil er en tvingene nødvendighet og en grunnleggende rett i et hvert demokrati.

NØDVENDIG: - At Ap-byrådets krig mot bilen engasjerer er det ingen tvil om. I Oslo er de registrert 300.000 privatbiler og de er der ikke for moro skyld, skriver artikkelforfatteren. Foto: Erik Johansen / NTB scanpix
NØDVENDIG: - At Ap-byrådets krig mot bilen engasjerer er det ingen tvil om. I Oslo er de registrert 300.000 privatbiler og de er der ikke for moro skyld, skriver artikkelforfatteren. Foto: Erik Johansen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Eksterne kommentarer: Dette er en debattartikkel. Analyse og standpunkt er skribentens egen.
Publisert

Skribent Jarl Wåge bruker øks og kanoner mot nyhetsavisen «Ja til bilen i Oslo». Verken VG, NRK, TV2 eller MDG for den del kan verne seg mot trollene på Facebook. Kun blokkere.

At Ap-byrådets krig mot bilen engasjerer er det ingen tvil om. I Oslo er de registrert 300.000 privatbiler og de er der ikke for moro skyld. Bilen betyr frihet til å få hverdagen til å gå opp. Når politikerne samtidig angriper godtfolks lommebøker i samme slengen er det helt naturlig at godtfolk blir lynende forbannet.

Nyhetsavisen Ja til bilen i Oslo, som dekker samferdsel, har vært på lufta kun en halvt år – og kun på Facebook. På et halvt år har straks 20.000 lesere trykket på medlemsknappen, og nyhetsavisen skaper et stort engasjement. De siste 28 dager har 140.000 lesere skrevet kommentarer eller trykket på liker-knappen. Rekorden er 185.000.

Nyhetsavisen skriver egne saker, klipper lynraskt andres saker og publiserer debatt-innlegg. Alle hovedinnlegg (journalistikken) godkjennes av administrator. Siden kommentarfeltene under hovedinnleggene ikke kan forhåndsmodereres er det engasjert syv frivillige som ikke gjør annet enn å slette upassende innlegg.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer