Ingen lek uten Linda

Da Linda Johansen (31) sluttet i erotikk-bladet Lek, sank opplaget med over 3000 eksemplarer. - Dette visste jeg ikke. Nesten en kompliment, sier hun til Dagbladet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Kanskje det fantes noen der ute som var mer trofaste mot Linda enn mot magasinet. En hyggelig overraskelse, innrømmer Linda Johansen. I januar 1998 kunne Lek-leserne se nakenbilder av Lek-Linda for aller siste gang. Hun sluttet etter eget ønske, og uttalte den gang til Dagbladet at hun var lei sex. Lek-Linda ville satse på kjærligheten og hun hadde også et sterkt ønske om å få barn. Etter januar-nummeret med de siste bildene sank opplaget gradvis, og ved sommertider stabiliserte nedgangen seg på 3000 eksemplarer. Nå har Lek et opplag på 45000.

- Trist

- Vi har ikke forsøkt å finne en ny Linda, for hun finnes ikke, sier ansvarlig redaktør Maiken Mangen.

- Det er trist å miste 3000 lesere. Men Linda hadde sin faste fan-skare og vi hadde regnet med en nedgang da hun sluttet. Samtidig som Linda ga seg, la vi Lek ut på nettet. Vi fikk dermed et antall nett-lesere, som tilsvarte de vi mistet da hun forsvant. Men det er klart; vi blir jo aldri helt fornøyde, sier Mangen.

Nytt liv

Linda Johansen er nå restauranteier, og venter utålmodig på at «Galleriet» skal åpne dørene igjen denne måneden. Og hun understreker at hun ikke savner jobben og tilværelsen som Lek-Linda. - Jeg var et sex-symbol uten klær i ti år. Nå har jeg fått en ny livsstil og en annen image. Jeg har kledd på meg, og blitt et vanlig menneske. Nå vil jeg satse på et stabilt liv og stifte familie. Dessuten er jeg enda mer glad i kjæresten min, sier hun.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer