Ingen ny Ylvis-platekontrakt i USA

Ylvis har allerede internasjonal kontrakt med Warner Music.

IMPONERTE: Det var Ylvis-brødrenes opptreden i Las Vegas i revedrakt med «The Fox» som tydeligvis overbeviste Warner om å gi dem platekontrakt. REUTERS/Steve Marcus (UNITED STATES - Tags: ENTERTAINMENT)
IMPONERTE: Det var Ylvis-brødrenes opptreden i Las Vegas i revedrakt med «The Fox» som tydeligvis overbeviste Warner om å gi dem platekontrakt. REUTERS/Steve Marcus (UNITED STATES - Tags: ENTERTAINMENT) Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Over 43 millioner har nå sett musikkvideoen «The Fox». Før opptreden i Las Vegas hadde Ylvis-brødrene også landet en gjev
platekontrakt med det mektige plateselskapet Warner Music, skriver Hollywoodreporter.com

Det som imidlertid er korrekt er at den internasjonale kontrakten var inngått med Warner Norge før Ylvis-brødrene dro til USA. Før hiten «The Fox» ble en YouTube-hit også i USA, var kontrakten på plass.  

- Det stemmer at Ylvis har inngått en verdensomspennende kontrakt med Warner i forkant av utgivelsen. «The Fox» var jo ute lenge før de to dro til USA. Og siden de altså har en verdensomspennende avtale med Warner, er det jo naturlig å besøke plateselskapet sitt, Warner Bros. i Burbank i Los Angeles, sier Guttorm Raa, general manager i Warner Music Norge, til Dagbladet.

Toppsjefen i Warner i Norge er selvsagt svært fornøyd om dagen.

- Med en slik braksuksess som Ylvis er, så jobber selvsagt alle Warner-kontorer i hele verden med Ylvis. Og det er jo helt fantastisk. Dette er det utrolig moro å være med på, sier Guttorm Raa. 
       

Fint selskap i Las Vegas Brødrenes amerikanske debutopptreden foran publikum, skjedde altså på festivalen iHeartRadio i Las Vegas. Ylvis var kveldens overraskelsesartister. 

USA-besøkt har vært en fest. Ylvis dro fra ellevilt besøk hos talkshowstjernen Ellen DeGeneres til opptreden med revehiten «The Fox» på en stjernespekket musikkfestival i Las Vegas.

Brødrene framførte «The Fox»  på MGM Grand Arena som et innslag mellom opptredenene til verdensstjernene Chris Brown and Katy Perry.  Også Paul McCartney, Miley Cyrus, Maroon 5, Muse, Queen og Elton John er trekkplaster under Las Vegas-festivalen.

Foxet foran 20 000 Ylvis opptrådte selvfølgelig iført revedrakt, og etterpå forklarte de The Hollywood Reporter at revedraktene var leid av Norsk Filminstitutt fordi de ikke fikk lov til å kjøpe draktene. 

Kort etter at de hadde fremført «The Fox» tvitret Ylvis-brødrene:

«Tusen takk iHeartRadio musikkfestival! For en fantastisk velkomst til Amerika!»

Da Ylvis-brødrene gikk på scenen, hadde de med seg fire dansere.

Ifølge The Hollywood Reporter skal en kilde med kjennskap til forhandlingene ha sagt at plateselskapet hostet opp en stor sum sikre seg duoens neste suksess. Warner promoterer allerede singelen, produdusert av Stargate - som Hollywoodreporter - sjokkerenede nok - kaller de svenske produsentene til Warner. 

Ifølge The Hollywood Reporter vil Ylvis også kunne dukke opp på Late Night with Jimmy Fallon 9. oktober.

Bård Ylvisåker sa til THR at de første og fremst er komikere.

- Vi liker å synge. Og vi så aldri for oss en ren musikk-karriere, sa Vegard.

- Det er nytt for oss at alle spør: Hva skal dere gjøre nå? Hva er det neste? Vi vet ikke. Vi har det travelt med å prøve å finne ut hva vi skal gjøre neste dag, sier Ylvis-brødrene til THR. 

MORO I LAS VEGAS: Vegard og Bård Ylvisåker var konsertens overraskelse på iHeartRadio Music Festival i Las Vegas på fredag. Foto: Clear Channel/AFP
== FOR NEWSPAPERS, INTERNET, TELCOS & TELEVISION USE ONLY ==
MORO I LAS VEGAS: Vegard og Bård Ylvisåker var konsertens overraskelse på iHeartRadio Music Festival i Las Vegas på fredag. Foto: Clear Channel/AFP == FOR NEWSPAPERS, INTERNET, TELCOS & TELEVISION USE ONLY == Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer