Ingen priskutt på PS3

I hvert fall ikke ennå.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

TOKYO (Dagbladet.no): I dag tidlig norsk tid avholdt Sony sin pressekonferanse for å markere åpningen av spillmessen Tokyo Game Show.

Men det som skulle bli den store overraskelsen - at PS3-kontrolleren endelig får vibrering - ble ved en feiltagelse avslørt allerede i går kveld.

Samtidig som Sony-topp Kaz Hirai bekreftet nyheten, og fortalte at de aller fleste spill i utvikling vil støtte vibreringsfunksjonen, sa han også at Europa og USA først vil få oppleve den nye «Dualshock 3» neste vår, mens den lanseres i Japan allerede i november.

Flere hadde også forventet nyheter om et priskutt på PlayStation 3. Hirai nevnte ingenting spesifikt om dette, men antydet at Sony som et ledd i å gjøre PlayStation 3 mer attraktiv for kundene vurderer et priskutt - på sikt. Men før det skjer vil Sony satse på å bedre arbeidsforholdene til spillutviklere, samt sørge for at det er nok spill tilgjengelig.

Sonys online-tjeneste «Home» vil imidlertid ikke bli tilgjengelig med det aller første. Nettportalen er ifølge Hirai utsatt til tidlig neste år, ettersom Sony trengte litt mer tid på seg til å forbedre grensesnittet og brukeropplevelsen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer