Ingen rasist

Ambulansesjåfør Erik Schjenken stilte til nettmøte på db.no i går, i forbindelse med utgivelsen av boka «Jeg er ingen rasist»

«Jeg er glad for at dere endelig har blitt frikjent og at sannnheten har kommet for en dag.

Martine

«Ville bare si at jeg beundrer din umenneskelige styrke i denne saken. At du har kommet ut i andre enden, tilsynelatende på begge bena, er ufattelig for meg.

st.g.40«Hvordan kan du påstå at du ikke er rasist hvis du ikke har en klar formening om hvordan du definerer rasisme?

undrer«Er du? I såfall kan du jo forsøke å sette ord på det selv. Jeg har ikke klart å definere det på en god måte, men jeg vet hvilke verdier jeg har.

Erik S«Jeg er imponert over at du ikke lot deg knekke av den heksejakten de Politisk Korrekte utsatte dere for. Man kan håpe at de vil være mer edruelige ved neste tilfelle, men jeg er redd for at flere kommer til å oppleve det samme som deg.

Trond Jensen«Jeg har utrolig dårlig samvittighet for at jeg har vært en av de som har anklaget deg for å være rasist. Men med den informasjonen vi fikk fra media og politikere som jeg stoler på, mente jeg saken var helt klar. Kronikken til Ali Farah, samt deres forklaringer i retten og frifinnelsen gjør at jeg i ettertid ser at jeg tok feil. Jeg beklager dette på det sterkeste.

Thomas Hansen«Du er langt ifra alene, og jeg hadde sikkert ment det samme om jeg hadde lest det om andre. Takk skal du ha.

Erik S