Ingen reaksjon fra Viggo

Politiførstebetjent Asbjørn Hansen fra Kripos fortalte i dag om rekonstruksjonen av drapene på de to småjentene i Baneheia. Viggo Kristiansen viser fortsatt ingen tegn til reaksjon når drapene omtales.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I dag møtte politiførstebetjent Asbjørn Hansen fra Kripos for å fortelle om rekonstruksjon etter drapene. Rekonstruksjonen ble foretatt den 17. oktober etter at Jan Helge Andersen hadde tilstått at han hadde vært med på drapet på den ene av de to jentene. Han hadde enda ikke innrømmet at også han hadde forgrepet seg mot en av dem før begge barna ble drept.

Andersen fulgte nøye med da Asbjørn Hansen fra Kripos fortalte og viste lysbilder fra rekonstruksjonen.

Ikke uventet kikket Viggo Kristiansen ikke en eneste gang mot lerretet med bilder av det som skjedde. Han fortsatte den tilsynelatende endeløse småtegningen og skriblingen på blokka mens Hansen beskrev de uforståelige drapene.

Kristiansen står fast på at han ikke var der.

To politikvinner «spilte» Stine Sofie (8) og Lena (10) under rekonstruksjonen. Bildene viser hvordan Andersen mener at jentene ble stoppet på stien i Baneheia. Deretter gikk de oppover i heia sammen med sine drapsmenn. Andersen har i rekonstruksjonen fortalt at han stoppet for å urinere og at han deretter oppdaget at bestevennen hadde en kniv i hånden.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer