Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Ingen Screen Actors Guild-pris til The Imitation Game

«The Birdman» kåret til beste film.

INGEN PRISER: Den mørke komedien «The Birdman» vant søndag prisen for beste film i Screen Actors Guild-konkurransen. «The Imitation Game» nådde ikke opp. Her er regissør Morten Tyldum. Foto: REUTERS/Mike Blake
INGEN PRISER: Den mørke komedien «The Birdman» vant søndag prisen for beste film i Screen Actors Guild-konkurransen. «The Imitation Game» nådde ikke opp. Her er regissør Morten Tyldum. Foto: REUTERS/Mike Blake Vis mer

Den mørke komedien «The Birdman» vant søndag prisen for beste film i Screen Actors Guild-konkurransen. «The Imitation Game» nådde ikke opp.

De øvrige nominerte som ble slått av «The Birdman» var «Boyhood», «The Grand Budapest Hotel» og «"The Theory of Everything».

Screen Actors Guild-prisene i Los Angeles er ofte et signal om hvem som ligger best an foran Oscar-utdelingen, som i år finner sted 22. februar.

Prisen for beste skuespiller i Screen Actors Guild gikk til Eddie Redmayne for rollen som Stephen Hawking i «The Theory of Everything», mens Julianne Moore vant prisen for beste kvinnelige hovedrolle for en kvinne med Alzheimer i «Still Alice».

(NTB)


Utforsk andre nettsteder fra Aller Media