- Ingen slåssing

Grace Jones hevder hun bare skjelte togkonduktøren ut.

(Dagbladet.no): Togselskapet Eurostar ringte politiet etter at Jones skal ha startet en krangel over en togbillett. Nå nekter Jones for at hun havnet i håndgemeng og at politiet kastet henne av toget, skriver BBC .

- Ingen håndgemeng

Jones ble tatt sittende i vip-delen av toget uten den rette billetten. Da konduktøren ba henne betale mellomlegget skal Jones ifølge Eurostar ha nektet, angrepet den togansatte kvinnen, grepet henne i armen og skjelt henne ut.

En kelner skilte kvinnene, togpolitiet kom og eskorterte Jones, kjent som supermodell, musiker og ond dame i James Bond, av toget.

- Det var en krangel mellom de to, men definitivt ingen fysisk kontakt, skriver Jones sin manager i en uttalelse der han samtidig kritiserer Eurostar.


- Dårlig behandlet

Jones ble ifølge managementet «ekstremt dårlig behandlet av en overivrig Eurostar-ansatt». Videre hevder Jones at billettkontoret hadde gjort en feil, billetten var ikke merket, og at Jones tilbød seg å betale mellomlegget for å sitte i vip-delen. Men det var ikke godt nok for konduktøren som skal ha insistert på at Jones måtte sitte på vanlig førsteklasse.

- Jones valgte å forlate toget istedet for å reise i en vogn med andre.

ALLSIDIG: Grace Jones har gjort det bra som musiker, modell og skuespiller. Foto: SCANPIX
ALLSIDIG: Grace Jones har gjort det bra som musiker, modell og skuespiller. Foto: SCANPIX Vis mer

Togpolitiet skriver i en uttalelse at Jones nektet å betale og at politiet ble tilkalt. De kommer ikke til å gjøre noe mer med saken.

HARDTSLÅENDE:</B> Grace Jones slo ned tv-verten Russel Harty på direkte-tv i 1980.