Ingen spøk

I motsetning til hva man skulle tro etter å ha sett TVNorge-serien «Åndenes Makt», så kan faktisk det å jakte på spøkelser være rett så spennende.

I «Ghosthunter», laget av de samme folka som lagde «Primal», spiller du den smått usympatiske og tungnemme politimannen Lazarus Jones. Han kommer over en merkelig maskin mens han og kollegaen Anna Steele undersøker en skole som har vært åsted for en massakre, og klarer å trykke på en knapp som slipper ut en hel haug med ondsinnede spøkelser. Doh!

Den aller verste av disse kidnapper Anna, og du har dermed en skummel jobb i vente. Spøkelsene du slapp løs må du fange inn igjen, ved hjelp av en slags frisbee du hiver på dem når du har plaffet dem full av jordisk ammo.

Underveis får du hjelp av et snilt spøkelse ved navn Astral, som du styrer til steder Lazarus ikke har sjangs til å nå selv.

På tross av all skrekken er spillet pakket svært pent inn rent grafisk, men noen av oppgavene du møter på veien er unødvendig tungvinte og vanskelige.

I slåsscenene er det endel som kunne vært gjort annerledes, det er ikke nødvendigvis deg det er noe galt med når du sliter med å plukke ned gjenferdene.

Det er verken «Resident Evil» eller «Silent Hill», dette, men like fullt vil du (om du er tålmodig nok) kunne få et par kuldegys i den ellers så hyggelige juletiden.