Ingen ulempe å være

Toppmodell og reporter Cathrine Knudsen føler at hun har mye å bevise når hun sammen med eks-modell og programleder Dorthe Skappel ønsker «God kveld, Norge!» i beste sendetid på TV2.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Jeg var den første som slo ut med armene og spurte: skal man ansette folk bare fordi man er modell eller «eks-kjæreste», nå? Men jeg må bare trekke inn årene og si at dette duger, sier Dorthe om Cathrine. De to blir programmets ansikt utad.

- Da du kom inn, skjønte jeg at du måtte bevise dobbelt så mye fordi du er pen. I hvert fall må du gjøre det raskere enn andre, sier Dorthe til sin ferske kollega. - Det er tøft for Cathrine å bli profilert så sterkt. Men hun har lært av de tingene hun har gjort feil. Jeg gjør de samme feilene sjøl enda, trøster Dorthe. Cathrine supplerer:

- Jeg føler et veldig press, også fordi jeg skal synes så mye på skjermen.

Slipper lettere

- TV2-sjef Arne A. Jensen uttalte nylig at det ikke er noe mål for kanalen å finne jenter som ikke er pene. Må man være pen for å få jobb i TV2?

- Det er ingen ulempe. Jeg sitter igjen med et inntrykk av at hvis du er både god og pen, slipper du lettere inn enn andre. Alle fascineres av noe som er flott, også TV2-sjefene, sier Dorthe. - Værdamene gjør en strålende jobb. At de også ser allright ut gjør da ingen ting.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer