Ingen videobløff fra Sony denne gangen

Vil bevise at «Killzone 2»-reklame er ekte greier.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Da Sony avslørte sitt PlayStation 3-spill «Killzone 2» på spillmessen E3 i Los Angeles i 2005, skjedde det med en video som blåste fletta av de aller fleste.

Ikke overraskende viste det seg senere at videoen ikke var ekte saker - det var ingenting av det vi så som var hentet fra selvet spillet. I stedet hadde noen laget en film slik de forestilte seg at «Killzone 2» ville se ut.

Juksevideoen førte til at den langvarige debatten om vi kan stole på spillvideoer blusset opp.

Så gikk det noen år, og «Killzone 2» ble endelig ferdigutviklet og klart til lansering neste uke. Vi har gitt spillet en velfortjent femmer på terningen, og skrev at spillet «trumfer det aller meste når det kommer til beinhard gatekamp».

Spillet trumfer også det aller meste når det kommer til grafikk, og resultatet er faktisk ikke så langt unna det Sonys skrytevideo fra 2005 fantaserte om at vi kunne forvente oss.Når Sony ruller igang markedskampanjen før lanseringen den 25. februar, anser de det åpenbart som viktig at forbrukerne tror på dem når de sier at det vi får se i reklamen ikke bare er fri fantasi.Videoen som er øverst i denne saken er tatt opp inni selve «Killzone 2», og for å bevise det har Sony nå tenkt å la PS3-eiere laste ned en spillbar versjon av reklamen på PS3-tjenesten PlayStation Store i mars.- Du vil være i stand til å kontrollere kameraet og høre regissørens kommentar på hvordan produksjonen ble ferdigstilt utelukkende ved å bruke spillets teknolog, skriver Sonys markedssjef Scott Steinberg på PlayStation-bloggen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer