SMALE IDEER: - Jeg hadde mange smalere, rarere og dustete ideer som ikke kunne brukes i «Torsdag kveld fra Nydalen», og trengte et sted å riste av meg teite ideer, sier komiker Morten Ramm om hvorfor han startet et humornettsted som han ikke tjener en krone på. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
SMALE IDEER: - Jeg hadde mange smalere, rarere og dustete ideer som ikke kunne brukes i «Torsdag kveld fra Nydalen», og trengte et sted å riste av meg teite ideer, sier komiker Morten Ramm om hvorfor han startet et humornettsted som han ikke tjener en krone på. Foto: Lars Eivind Bones / DagbladetVis mer

- Ingen vil ha nye komikere

Morten Ramm mener at folk sier de vil se noe nytt, men de fleste vil ha det gamle, og blir irritert på nye fjes.

(Dagbladet): - Før synes jeg det var døvt med komikere som gjorde alt annet i tillegg til humor, men nå har jeg blitt sånn selv, sier Morten Ramm (39).

Komikeren stiller i genser fra sin egen kleskolleksjon, og har nettopp hatt redaksjonsmøte om å etablere en ny humorscene med gjengen i sitt nettsted Humornieu. Ved siden av lager 39-åringen en egen dram, gjør jevnlige eventjobber, er for tida å se i «Ramm og Tørnquist redder Norge» på TV 2 sumo, og jobber med en ny humorserie med Erik Solbakken. I helgen inviterte han til en godt omtalt kjendisfest for en nyinnspilling av «Komikameratene», kun ment som et ironisk PR-jippo.

Morten Ramm Født 16. juli 1978 i Tønsberg.Norsk tekstforfatter, komiker og skuespiller.Gift med Anette Skarpaas, og har to døtre.Debuterte i programserien «Manshow» på TV 2 Zebra i 2006.Mest kjent for rollene sine DJ Dan og Tommy P i «Torsdag kveld fra Nydalen». Lanserte humornettsiden Humornieu i 2014, der han selv og unge komikere laster opp sketsjer og humorinnslag. Komikerne herfra laget tv-program på TV 2 Humor høsten 2016.Er aktuell i «Ramm og Tørnquist redder Norge» på TV 2 Sumo.

- Jeg klarer ikke å la ideer til nye prosjekter ligge, og så lenge ting fungerer, så er det gøy. Men jeg er i bunn og grunn en gjøgler og hoffnarr, sier han.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet på PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.
  • Abonnementet har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst.
  • Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris, og løper til du sier opp.
  • Ordinære priser: Uke kr 45,- Måned kr 79,- Kvartal kr 199,- År kr 729,-

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn