<strong>SMALE IDEER:</strong> - Jeg hadde mange smalere, rarere og dustete ideer som ikke kunne brukes i «Torsdag kveld fra Nydalen», og trengte et sted å riste av meg teite ideer, sier komiker Morten Ramm om hvorfor han startet et humornettsted som han ikke tjener en krone på. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
SMALE IDEER: - Jeg hadde mange smalere, rarere og dustete ideer som ikke kunne brukes i «Torsdag kveld fra Nydalen», og trengte et sted å riste av meg teite ideer, sier komiker Morten Ramm om hvorfor han startet et humornettsted som han ikke tjener en krone på. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer

- Ingen vil ha nye komikere

Morten Ramm mener at folk sier de vil se noe nytt, men de fleste vil ha det gamle, og blir irritert på nye fjes.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): - Før synes jeg det var døvt med komikere som gjorde alt annet i tillegg til humor, men nå har jeg blitt sånn selv, sier Morten Ramm (39).

Komikeren stiller i genser fra sin egen kleskolleksjon, og har nettopp hatt redaksjonsmøte om å etablere en ny humorscene med gjengen i sitt nettsted Humornieu. Ved siden av lager 39-åringen en egen dram, gjør jevnlige eventjobber, er for tida å se i «Ramm og Tørnquist redder Norge» på TV 2 sumo, og jobber med en ny humorserie med Erik Solbakken. I helgen inviterte han til en godt omtalt kjendisfest for en nyinnspilling av «Komikameratene», kun ment som et ironisk PR-jippo.

Du kan nå betale med

HØSSTTILBUD 40% RABATT

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.1 UKE

55 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

40% RABATT

1 MÅNED

59 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

40% RABATT

3 MÅNEDER

149 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

  • Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer