SMALE IDEER: - Jeg hadde mange smalere, rarere og dustete ideer som ikke kunne brukes i «Torsdag kveld fra Nydalen», og trengte et sted å riste av meg teite ideer, sier komiker Morten Ramm om hvorfor han startet et humornettsted som han ikke tjener en krone på. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
SMALE IDEER: - Jeg hadde mange smalere, rarere og dustete ideer som ikke kunne brukes i «Torsdag kveld fra Nydalen», og trengte et sted å riste av meg teite ideer, sier komiker Morten Ramm om hvorfor han startet et humornettsted som han ikke tjener en krone på. Foto: Lars Eivind Bones / DagbladetVis mer

- Ingen vil ha nye komikere

Morten Ramm mener at folk sier de vil se noe nytt, men de fleste vil ha det gamle, og blir irritert på nye fjes.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

(Dagbladet): - Før synes jeg det var døvt med komikere som gjorde alt annet i tillegg til humor, men nå har jeg blitt sånn selv, sier Morten Ramm (39).

Komikeren stiller i genser fra sin egen kleskolleksjon, og har nettopp hatt redaksjonsmøte om å etablere en ny humorscene med gjengen i sitt nettsted Humornieu. Ved siden av lager 39-åringen en egen dram, gjør jevnlige eventjobber, er for tida å se i «Ramm og Tørnquist redder Norge» på TV 2 sumo, og jobber med en ny humorserie med Erik Solbakken. I helgen inviterte han til en godt omtalt kjendisfest for en nyinnspilling av «Komikameratene», kun ment som et ironisk PR-jippo.

Morten Ramm Født 16. juli 1978 i Tønsberg.Norsk tekstforfatter, komiker og skuespiller.Gift med Anette Skarpaas, og har to døtre.Debuterte i programserien «Manshow» på TV 2 Zebra i 2006.Mest kjent for rollene sine DJ Dan og Tommy P i «Torsdag kveld fra Nydalen». Lanserte humornettsiden Humornieu i 2014, der han selv og unge komikere laster opp sketsjer og humorinnslag. Komikerne herfra laget tv-program på TV 2 Humor høsten 2016.Er aktuell i «Ramm og Tørnquist redder Norge» på TV 2 Sumo.

- Jeg klarer ikke å la ideer til nye prosjekter ligge, og så lenge ting fungerer, så er det gøy. Men jeg er i bunn og grunn en gjøgler og hoffnarr, sier han.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • *Fornyes automatisk til ordinær pris etter gratisperioden (99 kr/mnd).
  • Alle abonnement fornyes automatisk når perioden utløper, men det er ingen bindingstid.
  • Du kan si det opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn