Ingen vits i å bruke en snau time på et slikt oppkok

- «Adam søker Eva» lever i maks seks uker. Alt annet vil være et mirakel, skriver Dagbladets anmelder.

TV-ANMELDELSE: Har du sett på naken!

Første Kosebok kapittel 2: Finn et paradis av ei øy på Filippinene, få to unge mennesker til å kle av seg og du har en norsk vri på nok en serie fra det store utland som igjen skal forsøke å få folk til å finne true love, via tv.

Men, folkens: Denne gangen uten sminke, klær, smykker og andre ting som kan forstyrre kjentmannsprøven.

Ingen tabuer Og, nakenhet er fint det, men jeg som er utdatert hadde aldri stilt opp i dette som 25-åring, fordi tenk å måtte ha sette dette om igjen sammen med barna i dag.

Nei og nei, men tabuer skal brytes, eller er det virkelig igjen tabuer rundt nudisme og nakenhet i et opplyst samfunn? Det er ei heller noen sjelelig grunn til å hyle om ungporr, vel det ligger okke som litt mellom linjene.

«Adam søker Eva» er solfaktorfjernsyn med dramatisk musikk, alvorlig fortellerstemme, mye motlys, sødme i luften, bål og speilvakkert hav. Og, hit kommer Sandra på 22 år fra Bergen og Andre 25 år fra Sarpsborg.

Sandra sier tidlig at det blir litt kleint, men vi har sett programmer som har vært langt verre. Sandra og Andre er sympatiske og modige nok til å være med i all sin nakenhet.

Mini-Robinson De to er fine unge folk, men som underholdning er det jo ingen vits i å bruke en snau time på et slikt oppkok som er en hybrid av «Jakten på Kjærligheten» og en mini Robinson-ekspedisjon.

Andre og Sandra får nemlig ikke være lenge alene i sitt paradis, det må selvsagt dukke opp en slange. Han kommer roende på en flåte i blond form som en finsk bartjener jobbende i Ålesund.

Litt action med kokosnøttkonkurranser og pil og bue og deretter må Sandra velge om hun vil ha Andre eller den finske «Slangen» med på en stevnemøte der de skal sminke og kle seg opp for å se den hemmelige øykjærligheten er noe å satse videre på.

Vi skal selvsagt ikke røpe hvordan det ender, men i de nærmeste uke får vi i dustepressen nye navn å skrive om: «Naken-Sandra», «Naken-Andre» og «Den finske slangen». Takk skal dere ha (Naken greve jager neger med øks/Tramteateret).

Av jord Hvis det er noen kristne der ute som vil mene noe om denne serien er dere velkomne.

Dere som via den andre skapelsesfortellingen i 1. Mosebok kapittel 2 vet at Gud dannet Adam av jord og blåste sin livsånde inn i nesa hans slik at han ble levende.

Etter dette så Gud at det ikke var godt for Adam, eller mennesket, å være alene. Derfor skapte Gud av Adams ribbein en kvinne, Eva. Ganske så fabelaktig.

Ifølge 1. Mosebok 5,4 levde også Adam i hele 800 år etter at attpåklatten Set ble født.

«Adam søker Eva» lever i maks seks uker. Alt annet vil være et mirakel, hilsen den eplekjekke.

Terningkast 2.

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram