Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Ingrid Bolsø Berdal spiller mot Anthony Hopkins i ny HBO-serie

Se rykende fersk trailer.

STJERNESPEKKET: HBO-sierien «Westworld» er basert fra sci-fi-klassikeren fra 1973. I serien spiller blant annet stjerner som Anthony Hopkins, Evan Rachel Woods og norske Ingrid Bolsø Berdal. Video: HBO Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Seriegiganten HBO slapp i dag traileren til «Westworld». Den stjernespekkede serien er basert på sci-fi-klassikeren med samme navn fra 1973.

I 2014 meldte HBO at Ingrid Bolsø Berdal er klar for TV-serien. Trønderen skal spille slåsskjempen Armistice, og blir dermed å se på skjermen sammen med stjerner som Evan Rachel Wood og Anthony Hopkins.

Se den rykende ferske traileren øverst i saken.

Det er ikke første gang Bolsø Berdal er med i en stor amerikansk produksjon. Sammen med Aksel Hennie og Tobias Santelmann var hun med i Hollywood-produksjonen «Hercules».

«Westworld» handler om en fornøyelsespark som bruker menneskelignende roboter som skuespillere. En teknisk glipp sender de bevæpnede robotene ut for å drepe mennesker.

Serien har premiere på HBO i oktober.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!