Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Ingrid Bolsø Berdal spiller mot Anthony Hopkins i ny HBO-serie

Endelig bekreftet: «Westworld» blir stjernespekket serie.

TIL HBO: Ingrid Bolsø Berdal spiller mot blant andre Anthony Hopkins i kommende «Westworld». Foto: Steinar Buholm / Dagbladet.
TIL HBO: Ingrid Bolsø Berdal spiller mot blant andre Anthony Hopkins i kommende «Westworld». Foto: Steinar Buholm / Dagbladet. Vis mer

(Dagbladet): Det har vært kjent at HBO planla en såkalt pilotepisode av konseptet «Westworld» en stund.

Men nå er det bekreftet at de går videre: Seriegiganten sender en hel sesong av serien til neste år, med store navn som Anthony Hopkins og Ed Harris involvert.

Det offentliggjør HBO i en kort videosnutt på videodelingstjenesten Vine.

Norsk slåsskjempe Også norske Ingrid Bolsø Berdal har sikret seg en rolle i serien, som er basert på science fiction-klassikeren med samme navn fra 1973. Hun spiller slåsskjempen Armistice, ifølge Hollywood Reporter.

Andre stjerner som har fått plass på rollelisten er James Marsden, Evan Rachel Wood og Thandie Newton.

Marsden, Wood og Newton er bekreftet til å spille roboter i serien, men det er foreløpig uklart om Bolsø Berdals rolle er av kjøtt og blod eller mer teknisk art.

Morderiske roboter «Westworld» omhandler nemlig en fornøyelsespark som bruker menneskelignende roboter som skuespillere. En teknisk glipp sender de bevæpnede robotene ut for å drepe mennesker.

Mannen bak filmen fra 1973 er Michael Crichton, som også forfattet et lignende konsept, bare med dinosaurer, i «Jurassic Park».

Planlagt premieredato er en gang til neste år.

Dagbladet har foreløpig ikke kommet i kontakt med Ingrid Bolsø Berdal for kommentar.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling