SLUTT: Etter kun halvannet år er tiden i «Nytt på nytt» over for Ingrid Gjessing Linhave. Her med Knut Nærum og Jon Almaas. Foto: Scanpix
SLUTT: Etter kun halvannet år er tiden i «Nytt på nytt» over for Ingrid Gjessing Linhave. Her med Knut Nærum og Jon Almaas. Foto: ScanpixVis mer

Ingrid Gjessing Linhave slutter i «Nytt på nytt»

Takker ja til nytt tilbud.

(Dagbladet): «Nytt på nytt»-programleder Ingrid Gjessing forlater det populære NRK-programmet etter bare ett og et halvt år, melder VG.

Gjessing forlater programmet til fordel for en ny lørdagssatsning på NRK, en relansering av «Big Bang», som tidligere har blitt ledet av Dagfinn Lyngbø og Anne-Kat. Hærland.

- Det ramlet i høst inn et tilbud om å lage et program med Kåre Magnus Bergh. Så da måtte jeg velge mellom «Nytt på nytt» eller å jobbe med ham.

- Det var et luksusdilemma som likevel gjorde vondt i magen, men jeg valgte Kåre Magnus fremfor Jon og Knut, sier Ingrid Gjessing Linhave til VG.

Det er tredje gang siden oppstarten av «Nytt på nytt» at kvinnen i trioen gir seg til fordel for et annet prosjekt, mens Jon Almaas og Knut Nærum har vært med hele tiden.

Først slutta Anne-Kat. Hærland etter åtte år i 2007, og Linn Skåber tok over stafettpinnen. Hun gjorde imidlertid comeback i 2013, som gjest på Nærums lag.

Samme år ble Linhave en del av programmet, da Skåber slutta. Hvem som nå overtar etter Linhave er foreløpig ukjent.