Melodi Grand Prix 2019:

- Ingrid var den beste ungdomsforelskelsen

For ti år siden sjarmerte Alexander Rybak hele Norge med sangen om Ingrid Berg Mehus i Melodi Grand Prix. Lørdag skal hun selv delta i konkurransen.

FAIRYTALE: Alexander Rybaks første kjærlighet stiller i den norske MGP-konkurransen. Video: Christian Roth Christensen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Sangere, fiolinister og komponister. Ingrid Berg Mehus og Alexander Rybak har mye til felles.

Vi møter de gode vennene på musikkskolen Barratt Due, hvor de begge har vært elever tidligere. Mehus deltar for første gang i Melodi Grand Prix på lørdag med låta «Feel» som hun har skrevet med sin ektemann Bjørnar Hopland og Anthony Modebe.

- Jeg kjenner på nervene. Det er egentlig litt ubehagelig. I natt drømte jeg at alle i salen hadde reist hjem før det var min tur til å gå på scenen, forteller Mehus til Dagbladet.

Rybak sier han kjenner seg igjen.

- Jeg drømmer ofte at jeg går ut på scenen foran et stort publikum, også husker jeg ikke hva jeg skal gjøre. Det er veldig typisk, sier han og ler.

Det er nå ti år siden Rybak tok landet med storm da han vant MGP med sangen «Fairytale» i 2009. Og jammen tok han seieren igjen da han i fjor stilte med sangen «That's How You Write a Song».

I år er det hans gode venn og tidligere ungdomskjæreste som skal i ilden. Mehus forteller at det har vært fint å få råd fra Rybak.

- Han sa jeg burde synge mye mens jeg var forkjøla, sier hun.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer