Ingunn Yssens historie ble ukas bestselger

Rett til topps på boklista.

VENTET TO ÅR: Ingunn Yssen ventet to år med å lansere sin bok om striden med Gerd-Liv Valla. Her fra pressekonferansen 9. mars. Foto: JACQUES HVISTENDAHL
VENTET TO ÅR: Ingunn Yssen ventet to år med å lansere sin bok om striden med Gerd-Liv Valla. Her fra pressekonferansen 9. mars. Foto: JACQUES HVISTENDAHL Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Ingunn Yssen fikk formidabel mediedekning da hun slapp boka «Vi kan alle bli den lille» 9. mars i år. Dette var nøyaktig to år etter at Gerd-Liv Valla gikk av som LO-leder, etter at Yssen hadde anklaget henne for mobbing. I boka forteller Yssen om sin opplevelse av konflikten.

Boka skal ifølge henne være «en historie om hvordan du kan reise deg, forlate din plageånd og få tilbake kontrollen over ditt liv».

Den historien er det mange som vil lese. Samme uke om den ble sluppet i butikkene, føk den rett til topps på bestselgerlista for generell litteratur.

OppgjørI boka tar Yssen et oppgjør med både Trond Giske, Jens Stoltenberg, VGs nyhetsredaktør, Fritt Ord-lederen, og flere LO-kolleger. Hun mener LO fortsatt har til gode å ta et oppgjør med mobbekulturen i organisasjonen.

- Ved ikke å ta et oppgjør har LO tatt et valg. De har ikke troverdighet i kampen mot mobbing, sa Yssen på pressekonferansen 9. mars.

Hun kritiserte LO for ikke å ha offentliggjort Fougner-utvalgets rapport om saken. Men det var godt å få skrevet boka, fortalte Yssen på pressekonferansen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer