Inn i nr. 19 for 1,9 mill

Firhana og Lasse Moursund var de første som ble bedt på besøk til de nye eierne av vinnerleiligheten i nr. 19.

-  Jeg er helt omtåket, jeg tror fortsatt ikke helt at det er sant, sier Ingunn Strand (25).

Sammen med Stian Sviggum (29) har hun akkurat vunnet budrunden på leiligheten til Lasse og Firhana, som stakk av med seieren i «Nr. 19».

-  Vi bydde litt på de andre leilighetene også, men det var denne vi likte best fordi den hadde praktiske løsninger og gjennomført stil, sier Stian.

-  Også var det de kuleste som bodde her, legger Ingunn til.

Paret var fornøyd med å få Lasse og Firhanas leilighet for 1,9 millioner kroner. Dette utgjør en differanse på 351 700 kroner i forhold til den gamle taksten, etter at budsjettoverskridelser er trukket fra. Denne summen får Lasse og Firhana, i tillegg til en ny bil.

-  Dette er helt utrolig, jeg er så glad, utbryter Firhana, etter at det er klart at hun og Lasse har vunnet TV 2-serien.

Invitert på middag

Og Lasse og Firhana ble straks invitert inn til de nye eierne.

-  Husk å ta av deg på beina, Lasse, vi bor ikke her lenger, formaner Firhana i leiligheten de har jobbet med siden januar.

De nye eierne innrømmer at de syntes det er merkelig å kjøpe sin første bolig på tv, men de er svært fornøyde med jobben som Lasse og Firhana har lagt ned i boligen, og vil gjerne invitere dem på middag når de har flyttet ordentlig inn.

-  Jeg gleder meg til å komme. Jeg har aldri lagt ned så mye arbeid i en leilighet, sier Lasse litt vemodig.

Er storfornøyd

-  Jeg er kjempefornøyd med at dere vant, det var det beste som kunne skje, gratulerer Jon Bratten. Selv måtte han og Karin nøye seg med en tredjeplass, da leiligheten deres gikk for 1 830 000 og differansen endte på 210 030.

Andreplassen gikk til Bengt Thuv og Malcom McKerlie, som fikk 1 970 000 for leiligheten sin. På grunn av en høyere opprinnelig takst ble differansen likevel 80 000 kroner mindre enn hos vinnerne.

Fjerdeplassen gikk til favorittene Natalie Herland og Erlend Aas. Også de fikk 1 900 000 for leiligheten sin, noe som utgjorde en differanse på 182 478.

Alle deltakerne får beholde differansen mellom kjøpesum og starttakst.

VINNERE: Fra venstre: Lasse Moursund, de nye eierne Ingunn Strand og Stian Sviggum og Firhana Moursund.