- Innimellom synes jeg det er forbausende hvor mye støy jeg klarer å lage

Ari Behn (40) tar et oppgjør med kritikerne.

NYTER FRIHETEN: I høst flyttet Ari Behn (40) sammen med familien til London. - Jeg nyter det bare enda mer enn jeg trodde, sier han om London-livet. Foreløpig er planen å bli værende i den britiske hovedstaden i to år.
Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
NYTER FRIHETEN: I høst flyttet Ari Behn (40) sammen med familien til London. - Jeg nyter det bare enda mer enn jeg trodde, sier han om London-livet. Foreløpig er planen å bli værende i den britiske hovedstaden i to år. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

LONDON (Dagbladet): - Jeg har fått friheten tilbake, sier Ari Behn til Dagbladet.

Forfatteren står foran en blå inngangsdør som leder inn i et typisk britisk townhouse, slår ut med armene og smiler bredt. For første gang i sitt 40 år gamle liv har han kjøpt sitt eget hus.

Drøye tre måneder har gått siden han og prinsessekona tok med seg døtrene Maud (9), Lea (7) og Emma (4) fra landlige Lommedalen til storbyen London.

- Først og fremst ønsket jeg å komme nærmere Teater-London. Men også oppleve andre kulturer og mennesker. London er en sammensatt by. Jeg opplever allerede at den gir meg nye perspektiver, sier Ari og fortsetter:

- Jeg liker spennet mellom det konservative «highbrow» og det outrerte og anarkistiske. Det er jo sånn jeg er, på et vis. 

- Mirakuløst og fantastisk I hovedsak var det Steinerskolen, der de tre døtrene går, som gjorde at valget falt på akkurat bydelen Islington.

- De er veldig trygge og glade for skolen, det går veldig bra. De har en «nanny» som er engelsk, og skjønner alt hun sier. De er helt fantastiske med britisk aksent. Jeg bare «faen», de har tatt innersvingen på meg allerede, ler Ari.  

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer