Innkjøp av kampdildo som forsvaret kan selge videre etter bruk

Hvis du trodde foreningslivet i kretsen rundt Fagerborg i Oslo var i en dvale, ja da tar De feil. Nå er det skrytepavenes laug som hytter med nevene.

DELIKATE INNKJØP: Østre Fagerborg Papirflymaskin og Skrytepave Laug er en av mange foreninger som bidrar i samtiden. Nå har de gått til innkjøp av eksklusive kampdildoer som de vil bruke mot tant og tøv og etterpå er det forslag om at forsvaret kan selge dem videre til land vi selger slikt til. Foto: NTB Scanpix
DELIKATE INNKJØP: Østre Fagerborg Papirflymaskin og Skrytepave Laug er en av mange foreninger som bidrar i samtiden. Nå har de gått til innkjøp av eksklusive kampdildoer som de vil bruke mot tant og tøv og etterpå er det forslag om at forsvaret kan selge dem videre til land vi selger slikt til. Foto: NTB ScanpixVis mer
Leder

ØSTRE Fagerborg Papirflymaskin og Skrytepave Laug anno 5 på 12 (ØFHSOSPLA5P12) hadde i går et delikat seminar på en ukjent adresse i indre Oslo by som lauget i framtida håper blir religionfritt, knirkefritt, politikerfritt og fremmedfryktfritt. Skrytepavelauget vedtok at de i høst skal hylle og drikke poesi:

«Vi skryter med vaniljesaus mellom linjene av poeten bosatt i nærheten av bibelbeltet og havet, Terje Dragseth, og boka «Jeg skriver språket». Dragseth har en egen beat i hjertet. Han er en egen planet faktisk, og det passer godt ettersom han tidligere har utgitt samlinga «Bella blu - en håndbok for verdensrommet».

På dette tidspunktet i møtet ble laugets tidligere sekretær, en mann på rundt 58, tatt med buksene nede da han forsøkte å hoppe halvnaken ut av vinduet i 4 etasje. Dette strider mot laugets vedtekter, paragraf 5:4, som lyder at halvnakenhopping ut av vinduer aldri må forekomme lavere enn fra etasje 5.

Lauget fortsatte: «Vi sender en bukett høstrosene fra sjuke Moder Jord til den finstemte, Inger Elisabeth Hansen, som endelig er tilbake med «Resirkulere lengselen, avrenning foregår» og hennes ektemann Torgeir Schjerven, som er ute med samlinga «Harrys lille tåre».

Laugets forkvinne fortsatte med et lysbildeshow - svarthvittfotografier - av Det Norske Moralistpolitiet som vi av frykt for deres klaustrofobiske penner ikke våger å skrive navnet på (JHKH). Møtet ble avrundet med bannskap, flesk og messe i retning Ellen Wisløff som er ute med boka Rein poesi. Wisløff startet det hele opp med instagram-kontoen @renpoesi.

«Vi fra stensilgenerasjonen neier i støvet fra de dagene vi var unge og på tjukken med en tilfeldig nordlending fra Saltdalen», sa forkvinnen med et stort smil og deretter hysterisk gråt.

I pausen ble det bestemt at lauget vil gå til innkjøp av gassmasker, fem F16- kampdildos (som forsvaret kan videreselge til Angola) og flekkfjernere til bruk når Facebook Høyre søker om midlertidig bevæpning mot det som står i denne danske naiv-sosialistiske-ape-taperblekka. Kalkulator, that.

Lik Dagbladet Meninger på Facebook

Meninger rett i innboksen?

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å motta ukens viktigste saker fra Dagbladet Meninger hver fredag. Nyhetsbrevet kan inneholde annonser. Du kan når som helst melde deg av.