Innovasjonspris til Dagbladet

- En fantastisk anerkjennelse og en videreførelse av den gode tradisjonen vi har hatt

ÅRETS INNOVASJON: Teknologi- og utviklingsredaktør Hildegunn Amanda Soldal og musikkansvarlig Sven Ove Bakke er fornøyde med kveldens pris. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet.
ÅRETS INNOVASJON: Teknologi- og utviklingsredaktør Hildegunn Amanda Soldal og musikkansvarlig Sven Ove Bakke er fornøyde med kveldens pris. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Dagbladet ble under arrangementet Nordiske Mediedager 2012 i kveld tildelt pris for årets innovasjon, da for samarbeidet med musikktjenesten Spotify.

Tredje gang - Dette er tredje gang Dagbladet vinner årets innovasjon. Det er en fantastisk anerkjennelse og en videreførelse av den gode tradisjonen vi har hatt, sier Dagbladets teknologi -og utviklingsredaktør Hildegunn Soldal.

På tampen av fjoråret lanserte Dagbladet sin Spotify-applikasjon, der avisas musikkstoff presenteres direkte i Spotify-programmet.

Her bidrar avisas anmeldere med sin innsikt, i håp om å gjøre det lettere å velge og vrake i musikkutvalget.

Hensikten er at norske Spotify-brukere kan lese Dagbladets musikkstoff direkte i programmet - og lytte til musikken som omtales. I tillegg kommer Dagbladets musikkeksperter med sine beste musikktips i form av spillelister

- Kombinasjonen av vårt innhold og god musikk har vært veldig godt mottatt, sier Soldal.

Populær app Sven Ove Bakke, musikkansvarlig i Dagbladet, mener det handler om å gå nye veier innen distribusjon.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer