Innovativt i ringen

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det har lenge vært en tendens i boksespill at man skal trykke både mye og strategisk på knappene for å vinne - faktisk har det vært sånn helt siden boksespillene så dagens lys.

EA Sports\' forrige serie, «Knockout Kings», var også av en slik type, år etter år. Noe måtte gjøres - og nå er det gjort. Som seg hør og bør er grafikken imponerende, musikken fengende (men kun hiphop), bokserne mange og kjente, men aller viktigst: Styresystemet er oppfunnet på nytt.

Nå er fokuset flyttet fra knappene, og ned til styrespakene. Med høyre spak styrer du slagene, med venstre kroppen. Etter litt flikking sitter det bemerkelsesverdig godt i fingrene, og bokseren du styrer reagerer mer eller mindre nøyaktig slik du vil at han skal gjøre.

Ser du for eksempel at motstanderen har sluppet ned venstrehånda si et sekund, dytter du kjapt høyre styrespake skrått opp mot høyre, og du har et velrettet slag. Drar du spaken litt bakover før du fører den frem har du en flott hook, enda litt lenger bak sitter uppercuten. Samtidig som den ofte frenetiske og lite gjennomtenkte hamringen på knappene er borte, er tenkningen gjeninnført. Du føler bokseren din bedre - noe som gjør at du blir mer observant på hans fordeler og ulemper og kjemper deretter.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer