Innrømmer heissex

Scarlett Johansson (19) vedgår å ha hatt sex «eller noe sånt» i en heis sammen med skuespillerkollega Benicio Del Toro (37).

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): 19 år gamle Scarlett Johansson, som hadde hovedrollen i den kritikerroste filmen «Lost in Translation», innrømmer i et intervju med bladet «Elle» at hun har hatt sex med Del Toro i heisen på fasjonable Chateau Marmont hotel i Los Angeles ved Oscarutdelingen i februar.

Johansson hadde invitert Benicio Del Toro med opp på rommet sitt, men de to klarte ikke å vente til heisen kom opp, skriver The Sun, som gjengir artikkelen i Elle.

- Vi klinte eller hadde sex eller noe sånt, det var svært uhygienisk, sier 19-åringen til Elle.

Før de gikk i heisen skal de ha kysset og kost foran tilskuere på hotellet.

- Det var overraskende, fordi hun er så skjønn og han er ikke akkurat noen kjekkas. Folk omtalte dem som «Skjønnheten og Udyret», sier en av øyenvitnene.

Johansson, som tidligere har innrømmet å ha en svakhet for godt voksne menn, skal ha vært sett sammen med Del Toro en rekke ganger etter hendelsen på hotellet.

LITE MINNEVERDIG?: </B>- Vi klinte eller hadde sex eller noe sånt, sier den 19 år gamle skuepilleren til Elle, om heisaffæren.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer