Innrømmer svak PS3-versjon av «Mafia II»

Gress og blodpøler ser ikke bra ut.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| På oppsiktsvekkende vis velger utgiveren av det nært forestående «Mafia II» å bekrefte at PS3-versjonen av «Mafia II» er dårligere enn Xbox 360- og PC-utgavene.

Og det skjer en drøy ukes tid før spillet er ute i butikkene. Det er mange henvendelser fra PS3-spillere som har ført til at de velger å fortelle om forskjellene.

Diskusjonen rundt grafikk og ytelsen i dette spillet har tiltatt de siste dagene etter at «Mafia II»-demoen ble sluppet til alle tre plattformer for en ukes tid siden.

Også PressFires lesere fikk den samme følelsen som brukerne av 2K-forumet og har diskutert heftig: PlayStation 3-versjonen ser ikke veldig imponerende ut, og mangler blant annet det samme laget med detaljer som for eksempel PC-utgaven.

Gress og blodpøler, som det er en del av i dette oppfølgerspillet, er enten skrellet bort eller kraftig redusert til PlayStation 3-utgivelsen, bekrefter nå utgiveren.

Elisabeth Tobey hos 2K prøver å forklare hva som har skjedd:

- Når vi designet «Mafia II» optimaliserte vi for hver av de tre plattformene som spillet skal kjøre på, for å være sikre på at kjerneopplevelsen blir så bra som den kan. På grunn av dette er det noen forskjeller på de ulike plattformene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer