«The Jinx»

Innrømmet mord under toalettbesøk: - Jeg gikk på metamfetamin hele tida

Hovedpersonen i tv-dokumentaren «The Jinx», Robert Durst, mener tilståelsen er ugyldig.  

I RETTEN: Milliardærsønnen Robert Durst klarte å sno seg unna fengsel i mange år før han ble fengslet i 2015. Her er han i retten i november i år. Foto: AP
I RETTEN: Milliardærsønnen Robert Durst klarte å sno seg unna fengsel i mange år før han ble fengslet i 2015. Her er han i retten i november i år. Foto: AP Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det var i forbindelse med Andrew Jareckis tv-dokumentarserie «The Jinx: The Life and Deaths of Robert Durst», at rikmannssønnen Robert Durst plumpet ut med tilståelsen mens han snakket med seg selv under et toalettbesøk.

HBO-serien «The Jinx» forteller den bisarre og mørke historien om den 71-årige milliardæren Robert Durst. I 1982 forsvant Dursts første kone, Kathleen McCormack, under mystiske omstendigheter. Durst ble aldri formelt mistenkt for å stå bak hennes forsvinning og sannsynlige død, men spekulasjonene gikk. Deretter ble Dursts venninne Susan Berman, som skal ha fortalt politiet at hun hadde viktige opplysninger om McCormacks forsvinning, drept i 2000.

Kledde seg som kvinne

Da et partert lik uten hode ble funnet i sjøen utenfor Galveston, Texas i 2001, ble det imidlertid starten på gjenåpningen av McCormacks forsvinning. Den døde viste seg nemlig å være Dursts nabo og blodspor ble funnet på millliardærens kjøkken.

Durst hadde i tillegg utgitt seg for å være kvinne mens han bodde i Texas. Han innrømmet å ha skutt naboen i selvforsvar og at han hadde partert liket, men slapp unna fem år i fengsel ved hjelp av USAs beste forsvarsadvokater.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer