Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Inntar Europa

Espen Lind har fått en knallstart på 1998. Ballade-hiten «When Susannah Cries» går nå som ei kule oppover europeiske radiolister.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

På den ferske lista til bransjebladet Music & Media som tar for seg radiospilling på det europeiske kontinentet, er Espen Lind denne uka nummer 15.

Høy rotasjon

«When Susannah Cries» får høy rotasjon på 15 forskjellige europeiske radiostasjoner. Music & Media rangerer låta «with a bullet», det vil si at Linds låt er en låtene med mest framgang på europeiske radiostasjoner. Det er særlig i Tyskland og Belgia at Lind markerer seg.

Dette er særdeles gode nyheter for Lind tidligere kjent som Sway, ettersom han i begynnelsen av januar også får høy rotasjon på både MTV og den tyske musikkanalen Viva.

Mer norsk

På den samme paneuropeiske radiolista i Music & Media er det for øvrig flere nordmenn som markerer seg. Sissel Kyrkjebø topper sammen med Warren G og «Prince Igor» mens Lene Nystrøm og Aqua har en sjuendeplass med «Barbie Girl» og en niendeplass med «Doctor Jones». «Barbie Girl» er for øvrig den fjerde mest solgte singelen i Europa i 1997.

En bedre start på 1998 kunne norsk musikkliv knapt fått.

SUSER AVGÅRDE:</B> Espen Linds ballade-hit «When Susannah Cries» suser oppover europeiske radiolister.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!