Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Insekter tar banen

Det handler om insekter, kakerlakker svære som Arnold Schwarzenegger. De slår seg løs i New York og skremmer vettet av blant andre Mira Sorvino.

Sorvino alias Susan Tyler, insektforsker, er selv skyld i at beistene har fest på Manhattan. For å stanse en epidemi frambrakt av kakerlakker, har hun skapt insekter med motgift. Problemet er at de nye formerer seg og plutselig har alt annet enn gode hensikter. Katastrofer og skrekk hører liksom med til kinosommeren, og «Mimic» skaper vel nok gys til å kurerere eventuelle heteslag. Et stykke på vei er den ganske godt bygget opp, rene naturfagtimen i deler av innledningen. Det går av hengslene, når insektene frakter Mira inn i T-banenettet. Kakerlakkene stortrives der inne, med en rar, liten gutt de har kidnappet, en død prest og sin voksende familie. Kalaset tar for alvor til, idet Mira med ektemann og hjelpere entrer tunnelene. Muligens var regissøren utslitt på dette tidspunkt, for han gjør ikke forsøk på å redegjøre for de omfattende mirakler som skjer i redningsprosessen. Men insektene er ekle nok. På sin måte tar de siste stikk.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling