Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Insomnia

THRILLER1 disk, WS 2.35:1, Dolby 5.1

Neste film»»

««Forrige film

Nylig kom både den norske og den amerikanske versjonen av «Insomnia» på DVD. Den norske er glimrende og anbefales på det varmeste - den amerikanske også.

Grunnen til at jeg her velger å konsentrere med om sistnevnte, er at DVD-versjonen av Erik Skjoldbjærgs film har null ekstramateriale. Synd, men sant. Christopher Nolans nyinnspilling har derimot masse av tildels svært bra saker. Det beste er en samtale mellom Al Pacino og regissøren, og en følgekommentar fra Nolan.

Det som skiller denne fra alle de andre, er at den blir en slags dagbok, og scenene blir presentert i den rekkefølgen de ble spilt inn.

Sært for noen, men for alle som virkelig er interessert i å forstå mer av hvordan film lages, er det gull. Neste film»»

««Forrige film

««Tilbake til hovedsiden

<table border=0 cellpadding=0 cellspacing=0 width=280 hspace=2 align=right><tr><td class=\'BakgrFaktaboks\' bgcolor=\'#CCCCCC\' valign=top rowspan=\'2\' width=\'1\'><img src=\'/gfx2/pixel-trans.gif\' width=\'1\' height=\'1\'></td><td class=\'BakgrFaktaboks\' bgcolor=\'#CCCCCC\' width=2 valign=top><img src=\'/gfx2/pixel-trans.gif\' width=\'2\' height=\'1\'></td><td bgcolor=\'#CCCCCC\' valign=top class=\'BakgrFaktaboks\'><font face=\'Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif\' style=\'font-size:11px\' size=\'-2\'> Linker </font></td></tr><tr><td valign=top width=\'2\'><img src=\'/gfx2/pixel-trans.gif\' width=\'2\' height=\'1\'></td><td align=left valign=top width=277><font size=\'-2\' face=\'Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif\' style=\'font-size:11px\'> <img src="http://gfx.dagbladet.no/vignetter/bombe.gif" height="7" width="10"> <a href="http://www.dagbladet.no/kultur/2002/08/23/346798.html">Filmanmeldelse</a><br> <img src="http://gfx.dagbladet.no/vignetter/bombe.gif" height="7" width="10"> <a href="http://insomniamovie.warnerbros.com">Offisiell hjemmeside</a><br> </font></td></tr><tr><td colspan=\'3\'> </td></tr></table>
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media