Inspireres på nettet

Les hvordan månedens vinner i Diktkammeret inspireres til å skrive dikt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Diktkammerjuryen valgte i april å dele seieren mellom de to diktene «Naboen Puler» og «Nesevis beundring av et lykkepulver».

Les intervjuet med Fabian Fernandez, den andre vinneren i april.

Stig Landmark (31) er mannen bak «Naboen Puler» som var en av de to vinnerene av månedens dikt i april. Han har vært på Diktkammeret siden han skrev sitt første dikt som han også la ut for ca et år siden.

Stig har i det siste året skrevet i perioder. Han liker å jobbe utover natta, spesielt i helgene. Da finner han ro til å skrive, og ideer som har ligget i bakhodet kommer fram og festes på papir.

Inspirasjonskilde

Stig synes det har vært inspirerende å legge ut dikt på Diktkammeret. - Det er morsomt og inspirerende å få kommentarer tilbake. Han synes også at det har blitt morsommere å lese hva andre skriver av å skrive selv. Han kommenterer andre innlegg og snakker om en fellesskapsfølelse mellom personene på Diktkammeret.

Diktkammeret og Torvunds leksjoner har gitt Stig flere ideer samtidig som han har lært mye av de forskjellige stilarter som finnes der. - Dette gjør dikt og poesi mer spennende enn en eventuell skole, sier Stig.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer