Instagram er ødelagt. Død. Kan noen begrave liket? Det lukter svette

Velsignet monstermodus.

TRENE TRENE TRENE: Instagram lukter bekreftende svette, mener Dagbladets kulturjournalist, Knut-Eirik Lindblad. Foto: NTB Scanpix
TRENE TRENE TRENE: Instagram lukter bekreftende svette, mener Dagbladets kulturjournalist, Knut-Eirik Lindblad. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Tommelen dras oppover den lille skjermen. Den ekte verden, hei, her er jeg igjen. Stirrende inn i speilet til min nøye håndlagde, eksklusive og kuraterte versjon av jorda anno 2016. Fri for irrelevans. Bare min. Dobbelttrykke. En gang til. Røde hjerter av bekreftelse til alt og alle. Verden, se så generøs jeg er! Se så interessant du er.

Godt. Notifikasjonene er under kontroll. Ingen har unnsluppet tommelen. Alle er blitt sett, alle er tilfreds. Alle 674 er likt. Publikum jubler. Rotteracet er fullført. Neste runde om fem minutter. Kun pause når man sover. Livet dere. Det er herlig. #blessed.

Men se! Det finnes en seksjon til. Et sted for dem du ikke kjenner, men som er populære, eller passer for meg. Perfekt! Det beste? De kan utforskes. Jeg vil utforske. Hvor mange timer er det til leggetid? Seks! Knall. Jeg har god tid. Bildene raser oppover. Det er så mye å se. Til og med TV-kanalen Visjon Norge er her. De har en profil. Artig. Åja, de er en «non profit organization». Akkurat. Like. Skjermdump. Publiser. Hei, alle sammen. Bekreft at jeg selv synes jeg er morsom. Hadet. Tilbake. Utforske mer.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer