Instagram har fått en ny oppdatering

Norsk sosiale medier-ekspert er ikke imponert.

OPPDATERING: Instagram-funksjonene for desktop-titting har fått seg en oppdatering. Ved å trykke på snakkebobla med et hjerte i (innringet) kan man se varslinger på samme måte som man kan på mobil eller nettbrett. Foto: Skjermdump / Instagram
OPPDATERING: Instagram-funksjonene for desktop-titting har fått seg en oppdatering. Ved å trykke på snakkebobla med et hjerte i (innringet) kan man se varslinger på samme måte som man kan på mobil eller nettbrett. Foto: Skjermdump / Instagram Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): De fleste av oss bruker mobilen eller nettbrettet for å sjekke Instagram.

Men nå har bildedelingstjenesten kommet med en oppdatering av desktop-versjonen, som kanskje gjør at flere velger å ta fram datamaskinen for å få med seg hva som skjer i det digitale universet.

Til nå har det vært mulig både å se, like og kommentere bilder i desktop-utgaven.

Den nyeste oppdateringa gjør det også mulig å få opp varslinger på dataskjermen, skriver E! Online.

Dermed kan du for eksempel se på datamaskinen at tanta di har tagga deg i et bilde på påskefjellet, at venninna di har tagga deg i en kattevideo, at du har fått en ny følger, eller at en «stalker» har likt et bilde du publiserte i 2014.

Ikke imponert Men selv om Instagram på desktop med dette har tatt nok et steg i retning mobil- og nettbrettutgaven, er det forsatt en del som skiller de to versjonene.

Det er fortsatt ikke mulig å redigere og publisere et bilde på Instagram via datamaskinen, ei heller sende direktemeldinger.

Likerklikk- og kommentaraktiviteten til dem man følger på Instagram er en annen ting man (foreløpig?) ikke får se på desktop, slik man kan på mobil.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer