Integrering

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

«Det norske arbeidsmarkedet er diskriminerende, innvandrere får i mindre grad arbeid enn etnisk norske, selv med samme utdanning og gode norskkunnskaper. Og de som får jobb, får gjerne en jobb de er overkvalifiserte for. decline

«Hørt om innvandreren som hadde mastergrad i økonomi og som sendte over tusen jobbsøknader? Hadde feil (ikkenorsk) navn. Fikk seg omsider arbeid. Arbeidsgiver skrøt av ham. Hans historie er mer regelen enn unntaket.

Me

«At muslimer får samme rettigheter som andre religiøse grupper i landet er ikke et skritt tilbake, men ikke fremover heller. Integrering er en toveis prosess. Det dreier seg både om innvandreres innsats for å leve etter norske normer og regler, og at nordmenn likebehandler innvandrere og andre borgere.

Surpeis

«Andregenerasjonsinnvandrere har en annen kunnskap om Norge og nordmenn enn enkelte førstegenerasjonsinnvandrere.

receiver«Mange innvandrere er fra andre vestlige kulturer, og opplever ikke det store kultursjokket som muslimene. Det er viktig at muslimer ikke blir isolerte fra samfunnet.

Yada

«Vi må forsøke å bekjempe (på fredelig vis) de harde verdiene i både religiøse og sekulære kretser. Det er dette som er skummelt, og ikke islam. Jeg ønsker muslimske skoler hjertelig velkommen, og hijab kan godt være en del av norsk politiuniform. Så fortsetter vi å slåss mot anti-integrasjon, undertrykkelse, hjernevasking og frihet parallelt. Det ene hindrer ikke det andre ...

Sila

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer