<strong>VANVITTIG GOD:</strong> Helle Helle er en stadig mer sentral forfatter i Danmark. Hennes siste roman "Dette burde skrives i nådtid" ble omtalt som "vanvittig god" av Dagbladets anmelder som mente Helle burde få Nordisk Råds Litteraturpris for den. Foto: Petter Eilertsen/Dagbladet
VANVITTIG GOD: Helle Helle er en stadig mer sentral forfatter i Danmark. Hennes siste roman "Dette burde skrives i nådtid" ble omtalt som "vanvittig god" av Dagbladets anmelder som mente Helle burde få Nordisk Råds Litteraturpris for den. Foto: Petter Eilertsen/Dagbladet Vis mer

Intens tafatthet

ESSAYET: Hvorfor du må lese Helle Helle.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

[faktaboks= 1, right]Det mest slående ved å lese Helle Helle, det som gjør meg mest begeistret, urolig, fascinert, er en intens følelse av virkelighet som oppstår gjennom lesningen. Det er en virkelighet som konkret er fjernt og fremmed fra min egen virkelighet, men som likevel framstår som forbløffende velkjent.

Det er en følelse av at alt stemmer, at ingenting er juks og lettvinte påfunn, men at forfatteren situasjon for situasjon har skrevet seg inn i noe som oppstår som virkelig idet hun skriver det fram.

PRØV PLUSS FOR 1 KRONE

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer