Internasjonale stjerner til norske Mona Fastvolds film

Robert Pattinson og Juliette Binoche på rollelista.

NY FILM:  Mona Fastvold har skrevet manus til en ny film, som har fått stjerner som Robert Pattinson og Juliette Binoche på laget. Foto:  Christopher Lane / Dagbladet
NY FILM: Mona Fastvold har skrevet manus til en ny film, som har fått stjerner som Robert Pattinson og Juliette Binoche på laget. Foto: Christopher Lane / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Norske Mona Fastvold er kjent som både skuespiller og filmskaper, og hennes regidebut «Søvngjengeren» ble i forrige uke plukket ut til den prestisjefylte filmfestivalen Sundance.

Ny film Ifølge nettstedet Variety har Fastvold også andre store prosjekter på gang.

Hun har nemlig skrevet manus til filmen «The Childhood of a Leader» sammen med regissøren Brady Corbet.

Filmen skal handle om en kjent leder under 1. verdenskrig, men det er hittil ikke kjent hvem det er snakk om.

Internasjonale stjerner Derimot er det kjent hvilke skuespillere som er klare for filmen, og det er ingen ringere enn store stjerner som Robert Pattinson, Juliette Binoche og Tim Roth, ifølge Variety.

Juliette Binoche medvirket nylig i den norske regissøren Erik Poppes film «Tusen ganger god natt». Robert Pattinson er verdenskjent for sin rolle i «Twilight».

Fastvold har tidligere vært skuespiller i en rekke norske TV-serier, deriblant «Hotel Cæsar», og har regissert musikkvideoer for blant andre Sondre Lerche, som hun var gift med fra 2005 til de skilte lag i høst.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer