Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

«Internett har fått kreft, og svulsten heter «The Fox». Dessverre blir dette for plumpt, gutter»

Calle Hellevang-Larsen slakter Ylvis' revelåt.

MISFORNØYD MAKKER: Calle Hellevang-Larsen, kjent fra humortrioen «Raske Menn», har anmeldt Ylvis' youtube-hit for bladet Spirit - til «terningkast null». Foto: Dagbladet/Stella Pictures
MISFORNØYD MAKKER: Calle Hellevang-Larsen, kjent fra humortrioen «Raske Menn», har anmeldt Ylvis' youtube-hit for bladet Spirit - til «terningkast null». Foto: Dagbladet/Stella Pictures Vis mer

(Dagbladet): Brødreparet Bård (31) og Vegard (34) Ylvisåker har den siste tida fått svært mye oppmerksomhet gjennom youtube-hiten «The Fox».

- Vi ba dem om å ringe tilbake Med låta og videoen har de skapt et internettfenomen få har sett maken til. De har også blitt hyllet av internasjonal presse, og har blitt invitert til «The Ellen DeGeneres Show», et av USAs største talkshow med 4 millioner seere.

Under kveldens innspilling av «I kveld med Ylvis» sa brødrene at de ikke visste om de kom til å si ja.

- Vi vet ikke, vi svarte ikke. Vi ba dem om å ringe tilbake, sa de da de fikk spørsmål fra publikum om hva de svarte det amerikanske talkshowet.

«I kveld med Ylvis» har premiere på TVNorge klokka 21.30 i kveld, men spilles inn nå på Riksscenen på Grünerløkka i Oslo.

«14 millioner idioter kan ta feil» Under denne sesongen av talkshowet får seerne også et gjensyn med Calle Hellevang-Larsen som deltok i showet i 2011. Han er også kjent fra humortrioen «Raske Menn».

Under kveldens innspilling kunne han avsløre at han har anmeldt «The Fox» for bladet Spirit, til «terningkast null».

«For en uke siden slapp revy-brødrene Bård og Vegard Ylvisåker en ny sang om hva reven sier, og nå har 14 millioner mennesker (barn) sett den på YouTube. Vel, det er bare å slå fast med en gang: 14 millioner idioter kan ta feil», åpner anmeldelsen av låta, som ligger ute på spirit.no.

Calle er ifølge anmeldelsen svært lite begeistret for Ylvis-videoen.

«Internett har fått kreft, og svulsten heter «The Fox». Dessverre blir dette for plumpt, gutter», skriver han videre.

TALKSHOW: «I kveld med Ylvis» spilles inn på Riksscenen i Oslo nå. Foto: Stian Fyen/Dagbladet
TALKSHOW: «I kveld med Ylvis» spilles inn på Riksscenen i Oslo nå. Foto: Stian Fyen/Dagbladet Vis mer

Han var heller ikke spesielt fornøyd med å være tilbake i programmet.

- Det er helt middels å være tilbake. Jeg savnet egentlig nesten ingenting, sa han under kveldens innspilling.

Gjestene i kveldens sesongpremiere er komiker og skuespiller Pernille Sørensen gjest, i tillegg til nederlandske Bas Landsdorp som vil sende de første menneskene til mars.

I tillegg skal programmets gjestekomiker Calle vise en ny forbrukerspalte, de skal vise et skjult kamera-innslag fra Ikea, og så skal de vise fram sin berømte «The Fox»-video på TV for første gang.

Hva mener du om «The Fox»? Si din mening i kommentarfeltet under!

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling