Internt bråk i Se og Hør

Ansatte provosert av ledelsen.

Flere ansatte i Se og Hør er misfornøyd med måten ledelsen har taklet mediedebatten rundt bladet.

Tirsdag kveld i forrige uke sa ledelsen i Se og Hør nei til å stille opp på debatt i NRK Standpunkt. Fredag meldte redaktør Odd Johan Nelvik avbud til NRKs «Først og sist». Avslagene har provosert ansatte i Se og Hør.

Stemningen innad er blitt beskrevet som «et begynnende opprør», skriver Dagsavisen. De siste dagene har det vært flere møter mellom redaksjonsledelsen i Se og Hør og de ansatte i bladet. Onsdag var det debattmøte internt i Se og Hør, der blant andre Odd Johan Nelvik var til stede.

- Vi har ulike synspunkter på mediehåndteringen, men denne debatten tar vi internt, sier fungerende klubbleder i Se og Hør Ingunn Nordli Jørgensen i en e-post til Dagsavisen.

- Vi hadde torsdag et debattmøte hvor medlemmene fikk lufte sine synspunkter overfor ledelsen. Vi har en åpen og positiv dialog, og står samlet, understreker Jørgensen.

På debattmøtet skal det ha kommet fram sterk kritikk av Se og Hør-ledelsens manglende vilje til å forsvare bladet utad. Jørgensen, som er nestleder i klubben, vil verken bekrefte eller avkrefte dette.

(NTB)

MEDIEHÅNDTERING: Flere ansatte i Se og Hør reagerer på hvordan ledelsen har taklet media i forbindelse med Håvard Melnæs\' bok. Her er redaktør i Se og Hør, Odd J. Nelvik, fotografert i forbndelse med intervjuer om boka. I bakgrunnen er forlegger Erling Kagge. Foto: BJØRN LANGSEM
MEDIEHÅNDTERING: Flere ansatte i Se og Hør reagerer på hvordan ledelsen har taklet media i forbindelse med Håvard Melnæs\' bok. Her er redaktør i Se og Hør, Odd J. Nelvik, fotografert i forbndelse med intervjuer om boka. I bakgrunnen er forlegger Erling Kagge. Foto: BJØRN LANGSEM Vis mer