<strong>JUBILANTER:</strong> Hans Magnus «Snah» Ryan (t.v.) og Bent Sæther (nr. to f.h.) har spilt i band sammen i 25 år. Kenneth Kapstad (t.h.) har vært med siden 2007, mens Reine Fiske bidrar på sin andre plate. Foto: Rune Grammofon
JUBILANTER: Hans Magnus «Snah» Ryan (t.v.) og Bent Sæther (nr. to f.h.) har spilt i band sammen i 25 år. Kenneth Kapstad (t.h.) har vært med siden 2007, mens Reine Fiske bidrar på sin andre plate. Foto: Rune Grammofon Vis mer

Intet er nytt under solen

Men det gjør ikke så mye, det er jo Motorpsycho.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ALBUM: Det er et Motorpsycho i klassisk rockdriv som slipper dette 16. studioalbumet sitt - i sitt 25. leveår som band.

I likhet med fjorårets «Still Life With Eggplant» er det spilt inn i Trondheims Brygga Studio, med gitarist Reine Fiske (Dungen, The Amazing) som forsterkning.

«Behind The Sun»

Motorpsycho

5 1 6

Plateselskap: Rune Grammofon / Musikkoperatørene

Se alle anmeldelser

Musikalsk beveger de seg i et velkjent terreng, mellom retro-hardrock, jazzrock og prog - førstnevnte særlig utpreget i «On A Plate», der Snah virkelig får flekset stemmebåndene, og Bent viser hvorfor han har valgt seg navnet «onkelfuzzbass» på Instagram.

Det er flere fine, roligere partier her, som de to første delene av «Hell, Pt. 4-6» og «Ghost», med sin akustiske gitar, strykere og mellotron. Men med trommis Kenneth Kapstad som hyperenergisk motor er det de kjappe, drivende sporene som fenger mest; «Kvæstor», «The Magic & The Wonder» og ikke minst det hektisk rullende gitarinfernoet som er avsluttende «Hell, Pt. 7».

Intet er nytt under solen

Nei, intet er nytt under solen, men det er fortsatt nok å glede deg over.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer