Intim Abel

Absolutt Abelaktig. Abelgøy. Abels snabel. Abels fabel. Abelaktig og bare Morten Abel. Vil du se mannen med tabloidvennlig navn? Delta i konkurransen, vinn konsertbilletter og CD!

Vinn Abelaktige-premier!

De kaller ham av og til også Kongen av pop. I alle fall den norske kongen. Lørdag spiller Morten Abel avslutningskonsert på Rockefeller i Oslo. Turneen er over, men Abel er så populær at det har blitt satt opp ekstrakonsert.

Og her kan du befinne deg. Mannen som har fylt Oslo Spektrum to ganger kan du oppleve i intime omgivelser i gamle Torgata Bad.

Vi trekker ut to heldige vinnere som får to billetter og Abels siste cd hver.

Abel kan kalles dino-popperen nå. Han har solgt over 150.000 eksemplarer av sitt siste album og fikk utmerkelsen Årets Spellemann under Spellemannspris-utdelingen tidligere i år. Han fikk også med seg priser i kategoriene Årets popsolist og Årets låt.

Det er 20 år siden han slo igjennom med siddisbandet Mods. Det er ti år siden September When var på høyden. Etter de var han helt på det jevne med Peltz, før han ble bare Morten Abel.

Abels siste plate «I\'ll Come Back and Love You Forever» kom i 2001. Dagbladet var begeistret:

- Man kan jo ikke annet enn elske mannen, skrev Håkon Moslet, og ga terningkast fem.

I fjor var også Abel på nettmøte i Dagbladet.no. Les hva han svarte leserne.

Sjekk Morten Abels offisielle nettside.

Delta i konkurransen!

VINN: Billetter og cd-er til Morten Abel. Bli med på vår <a href=http://quiz.dagbladet.no/quiz.html?quiz_id=189>konkurranse</a>