Invasjon fra rommet!

I dag utvides «Anarchy Online» til noe større og bedre. Les svarene fra nettmøtet med skaperne!

(Dagbladet.no): Online-spilling øker med enorm hastighet, og økonomien i flere virtuelle verdener er større enn i mange land.

Det norske spillet «Anarchy Online» er et av spillene som gjør det absolutt best blant de såkalte MMOGene, Massive Multiplayer Online Games.

Ekspanderer

I dag klokka 18.00 slippes ekspansjonspakken «Alien Invasion» til det populære spillet, og dermed kan de over 700.000 registrerte brukerne belage seg på nok en storslagen utfordring - nå invaderes nemlig verdenen deres, Rubi-Ka, av aliens.

Da Funcom lanserte «Anarchy Online» i 2001 fungerte ikke alt som det skulle, og firmaet måtte gjøre et par strukturelle forandringer for å få alt på skinner igjen.

I dag er imidlertid alt i rute, og Funcom har 103 ansatte i flere land.

Flere spill i vente

I tillegg til «Anarchy Online», jobber nå Funcom med utviklingen av eventyrspillet «Drømmefall», som er oppfølgeren til «Den Lengste Reisen». De har også annonsert to nye MMOGer, men de vet vi foreløpig lite om. Men produktsjef Jørgen Tharaldsen i Funcom lover at vi kan vente oss mye av titlene.

- Våre kommende MMOGer vil ha like god grafikk som dagens førstepersonsskytere, fortalte Tharaldsen på gårsdagens pressekonferanse i Oslo.

Les svarene Jørgen Tharldsen og Marius Enge, Game Director for «Anarchy Online» ga på nettmøtet nedenfor.

  • Se traileren til «Anarchy Online: Alien invasion her!
<B>INVASJON:</B> Det var ikke dette innbyggerne av Rubi-Ka håpet på skulle dukke opp fra oven.
<B>HARDE KAMPER:</B> Det er ingen lett utfordring når alle i Rubi-Ka brått blir fritt vilt.