Investor svarer på «Exit»-ryktene

Den norske investoren troner ryktebørsen på hvem sjokkserien er basert på.

«EXIT»: De har penger, karriere og familie. Men de kjeder seg. Mørk og sjokkerende serie fra Oslos finansverden. Video: NRK Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Den ferske NRK-serien «Exit» har skapt store overskrifter den siste tida, og spekulasjonene rundt hvem de fire hovedpersonene er har sirkulert rundt både i og utenfor Oslos finansmiljø.

Ifølge NRK er serien basert på anonyme intervjuer fra fire menn i det norske finansmiljøet.

På overflaten lever de tradisjonelle familieliv, men bak den glattpolerte fasaden lurer en verden preget av rusmisbruk, psykiske problemer, utroskap, sexkjøp og vold.

Dagbladet har snakket med flere av mennene som troner øverst på ryktebørsen. Flere ønsker ikke å uttale seg i saken, men én ønsker nå å svare på ryktene.

Avkrefter

Det er investor Endre Tangenes, medgründer av det avskiltede meklerhuset Nordic Securities, som nå kommenterer påstandene.

Selskapet hans ble i fjor anmeldt av Finanstilsynet, som mente at de hadde tilsidesatt kunders interesser ved aksjesalg «på en måte man aldri har sett tidligere», meldte DN.

Han er blant dem som har blitt pekt ut som inspirasjonen bak en av karakterene i «Exit».

- Det kan jeg avkrefte med en gang. Det er et dårlig resonnement, sier Tangenes til Dagbladet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer