Inviterer «gutteklubben grei»

Atle Antonsen er «Senkveld»-guttas favorittgjest.

GUTTEPRAT: Lista over Thomas Numme og Harald Rønnebergs (t.h.) favorittgjester i «Senkveld» inneholder ingen kvinner. Her er to av favorittgjestene, Bård Tufte Johansen og Harald Eia (t.v.), på besøk.
Foto: Truls Brekke/Dagbladet
GUTTEPRAT: Lista over Thomas Numme og Harald Rønnebergs (t.h.) favorittgjester i «Senkveld» inneholder ingen kvinner. Her er to av favorittgjestene, Bård Tufte Johansen og Harald Eia (t.v.), på besøk. Foto: Truls Brekke/Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| Atle Antonsen troner helt øverst på lista over Thomas Numme og Harald Rønnebergs favorittgjester gjennom tretten sesonger av talkshowet «Senkveld». - Jeg er i sjokk over at man ser verdien i at en brautende østnorsk herre kan bidra til å dekke inn programledernes behov for å tilfredsstille den gemene hop, sier komikeren, som har vært gjest i «Senkveld» hele ni ganger.Siden besøket sjelden dreier seg om siste nytt fra hans privatliv, mener han topplasseringen kan tyde på at han er produktiv nok til jevnlig å være aktuell med noe nytt og forhåpentligvis morsomt og interessant å snakke om.

- Thomas og Harald er kosegutter og jeg er en kosegutt, så da går det jo bra, sier Antonsen om hvordan det er å gjeste «Senkveld».

- Det er ikke akkurat et sted hvor man møter opp og er redd for å bli avslørt, endevendt og mentalt skamfert.

GutteklubbProgramleder Harald Rønneberg mener Antonsen er favorittgjest fordi han er en morsom fyr som stadig har nye prosjekter med høy kvalitet.

- Når han i tillegg er fantastisk morsom og trivelig å ha i studio, så passer han godt i «Senkveld», mener Rønneberg.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer