Inviterer Mette-Marit og Haakon til parodi om kongehuset

Charlotte Frogner spiller Mette-Marit i «Halve kongeriket».

HALVE KONGERIKET - OG VEL SÅ DET: 4. september er det premiere på «Halve kongeriket» Her ser vi Charlotte Frogner som Mette-Marit, Bartek Kaminski som Siv Jensen, Ola G. Furuseth som kronprins Haakon, Pål Christian Eggen som Jens Stoltenberg, Ingrid Jørgens Dragland som Erna Solberg og  Niklas Gundersen som selveste Martin Kolberg. Alle foto: Jacques Hvistendahl
HALVE KONGERIKET - OG VEL SÅ DET: 4. september er det premiere på «Halve kongeriket» Her ser vi Charlotte Frogner som Mette-Marit, Bartek Kaminski som Siv Jensen, Ola G. Furuseth som kronprins Haakon, Pål Christian Eggen som Jens Stoltenberg, Ingrid Jørgens Dragland som Erna Solberg og Niklas Gundersen som selveste Martin Kolberg. Alle foto: Jacques Hvistendahl Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Haakon og Mette Marit er invitert på premieren på «Halve kongeriket» på Det Norske Teatret - sammen med kong Harald og dronning Sonja. Det er også Lady Gaga, Beyoncé og Jay-Z.

- Alle som blir parodiert, er invitert til premieren på Are Kalvøs og Ingrid Bjørnovs musikal, sier Åsne Dahl Torp ved teatret.

Møtte kronprinsparet

Stykkets tolv skuespillere ikler seg mer enn 50 roller. Charlotte Frogner spiller Mette-Marit og den ferske stortingsrepresentanten Anne fra Søndre Gløpen kommune.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer